Klubmesterskab

 Dressur 2021

  1. Daniel Sicko Zacho & Escapology
  2. Natasja Maria S. Kristensen & Gurli
  3. Benedikte Palm & Valentin D

Link til point fordeling

Spring 2021

  1. Noor E. M. Hjorslev & Toftelunds Selina
  2. Lasse Sicko Zacho & Zachos Zaciel
  3. Annie Egetoft & Amigo Citrus

Link til point fordeling

Stilling fra tidligere år 

 Klubmesterskabet 2020

 

Klubmesterskab – retningslinjer

Klubmesterskabet går i dressur og spring, hest og pony dyster mod hinanden.

Point kan samles til Krikkernes egne stævner i både D- og E-klasser. Ved deltagelse til alle 4 stævner, er rytterens point fra deres 3 mest succesfulde stævner gældende.

Dressur går i:

  • LD-LA6 for pony
  • LD1-MB0 (inkl. LA-LA6 Kür) for hest

Vinderen er den ekvipage, som opnår flest point. Ved lige placering i klubmesterskabet er det ekvipagen med højeste placering til stævnerne der vinder. Ved tilfælde af lige placeringer er det den med højeste procent, der vinder. 

Spring går i:

  • For pony: sløjfespringning-valgfri højde – LC 
  • For hest: sløjfespringning-valgfri højde – LD 

Vinderen er den ekvipage som opnår flest point. Ved lige placering i klubmesterskabet er det ekvipagen med højeste placering til stævnerne der vinder. Ved tilfælde af lige placeringer er det den med hurtigste tid i hovedrunde samt mindst fejl der vinder.

Husk at meddele at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved tilmelding eller inden stævnestart. Der kan ikke tilmeldes med tilbagevirkende kraft, og man samler altså kun point ved stævner der afholdes efter tilmeldings tidspunktet.

Placering Point
Deltagelse pr klasse 2 point
1.       plads 8 point
2.       plads 5 point
3.       plads 3 point
Øvrige placeringer samt roset i sløjfedressur og B0 2 point

Det vil sige at der opnås 2 point pr klasse ekvipagen deltager i, hvis de bliver placeret lægges point for placeringen til de 2 point for deltagelsen. Ved diskvalifikation samt eliminering gives ingen point ej heller de 2 point for deltagelse. Ved Krikkernes E-Klasser modtager de 3 højest placerede i klassen altid point efter dennes placering. 

Vinderen vil blive fundet og kåret til Krikkernes sidste stævne i den pågældende disciplin. Tilstedeværelse er påkrævet ellers går placeringen videre til næste i rækken.