Klubmesterskab

Deltagerer i Klubmesterskabet 2021 kommer herunder:

Stilling fra tidligere år

Klubmesterskabet 2020

Klubmesterskab – retningslinjer

Klubmesterskabet går i dressur og spring, hest og pony dyster mod hinanden.

Dressur går i:

• LD-LA6 for pony
  • LD1-MB0 (inkl. LA-LA6 Kür) for hest

Vinderen er den ekvipage, som opnår flest point. Ved lige placering i klubmesterskabet er det ekvipagen med højeste placering til stævnerne der vinder. Ved tilfælde af lige placeringer er det den med højeste procent, der vinder.

Spring går i:

• For pony: sløjfespringning-valgfri højde – LC
  • For hest: sløjfespringning-valgfri højde – LD

Vinderen er den ekvipage som opnår flest point. Ved lige placering i klubmesterskabet er det ekvipagen med højeste placering til stævnerne der vinder. Ved tilfælde af lige placeringer er det den med hurtigste tid i hovedrunde samt mindst fejl der vinder.

Husk at meddele at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved tilmelding.

Placering Point
Deltagelse pr klasse 2 point
1.       plads 8 point
2.       plads 5 point
3.       plads 3 point
Øvrige placeringer samt roset i sløjfedressur og B0 2 point

Det vil sige at der opnås 2 point pr klasse ekvipagen deltager i, hvis de bliver placeret lægges point for placeringen til de 2 point for deltagelsen. Ved diskvalifikation samt eliminering gives ingen point ej heller de 2 point for deltagelse.

Vinderen vil blive fundet og kåret til Krikkernes sidste stævne i den pågældende disciplin. Tilstedeværelse er påkrævet ellers går placeringen videre til næste i rækken.